Om Oss

 

 freyja-sitter.jpg 

 dsc-0014.jpgVälkommen till min hemsida för information om Vargaskogens hunddagis och aktivitetscenter men också för att läsa om mitt liv tillsammans med min flock på tre hundar. I skötseln av mina hundar strävar jag så långt möjligt och efter bästa förmåga att berika deras livssituation, så att de får utlopp för sina naturliga beteenden och därmed befinner sig i ett balanserat och harmoniskt sinnestillstånd.  

 

 

 

freyja-iddji.jpg                                                                                                                                            

Min hundhållningsfilosofi baserar jag till stor del på Anders Hallgrens lära om naturlig aktivering eller aktivering med naturen som förebild. 

 

 

 

freyja-star.jpg 

Barmarkssäsongen är det dags för hundspannsturer kombinerat med mycket bad och simning. En gång i veckan drar vi iväg på långtur där hundarna får springa av sig ordentligt. Träningen varvas med skogspromenader, släpsår, fältträning för fågelhund, sök och långa viltspår.

           

 

  

freya.jpg

 

Genom mycket kärlek, mys och gos och genom att behandla hundarna med rättvisa så att varje hund känner trygghet försöker jag prägla hundarna så att det blir en fridfull stämning inom flocken.                                                                                                                                                     

                                                                               

 

 

     

 Hunddagis

Jag kommer inom några månader att öppna ett hunddagis och aktivitetscenter, där tanken är att erbjuda din hund kvalitetstid under 3-5 timmar per dagisdag baserat på ovanstående principer om naturlig träning så att just din hund ges möjlighet att få utlopp för sina naturliga behov.

Se vidare under fliken HUNDDAGIS.

 

 

Aktiviteter för din hund

Letar du efter berikande aktiviteter till din hund kan du titta under "Övriga Tjänster Spånad Hundull i menyn".

 

 

Spånad av hundull

Jag spinner garn av hundull och även annan ull. Mer information hittar du under fliken "Övriga Tjänster Spånad Hundull".

 

 

Hundar med problem

Jag har ända sedan tonåren varit särskilt intresserad av hundar med problem, ensamma hundar som ingen har velat veta av och har därför gått en problemhundskonsultsutbildning hos Sven- Åke Svenningsson. Jag har själv stor erfarenhet av grava "problemhundar" som jag fått som omplaceringar i vuxen ålder. Jag har jobbat hårt med dessa hundar med resultat att folk inte tror mig när jag säger att de från början var svåra problemhundar. Läs mer under tjänster.

 

Gallbjörnar

Varje jul och midsommar försöker jag skicka 500 kr till organisationen Animal Protection Network, http://www.animalprotection.se/index.php?id=link , för att stödja deras kamp mot björngallsindustrin.

  

ataman1.jpg utstallning-4-aby-travbana.jpg  

 Ataman från kennel Hubertowych lowisk                                                               Varga, min vorstehtik som unghund

  Far till Miraz               

  

 

 miraz.jpgmiraz-star-for-duva.jpg

 Miraz

  En hund jag så gärna ville importera från Polen, men det blev aldrig så. Saknar honom än. I dag är han en stor, kraftig och väldigt stark Vorstehhane, enligt uppfödaren Hubertowych lowisk .

 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)